За нас

Долината Пиелах в Долна Австрия се простира сред хълмове и зелени ливади. Тихо и спокойно място, където можете да спрете, да си починете и да се насладите на спокойни мечти. Това е и място, което радва всеки, който се смята за фен на натуралната козметика. Тук, вътре в този привлекателен пейзаж е Обер-Графендорф и добре информираните знаят, че това е домът на едно много специално място. В това единствено по рода си място, където традицията среща модерното, е домът на STYX Naturcosmetic.

От 1965 г., повече от 50 години, австрийската семейна компания, сега с около 50 служители, се е посветила на производството на натурална козметика. Това, което звучи като богато разнообразен занаят, е много повече в STYX Naturcosmetic. За нас процесът на създаване на натурална козметика надхвърля занаятчийството. Тези, които се стремят да произвеждат наистина натурална козметика, която отразява философията, качеството и страстта на компанията, не могат да разглеждат този процес като просто занаят; това е изкуство. Изкуството на несравнима естествена грижа за кожата.

Ние обаче се стремим да отразим това не само в нашите продукти. Ако се интересувате от производството на натурална козметика, сте повече от добре дошли да ни посетите в долината Пиелах. Ние даваме на нашите посетители възможността да научават много по темата за натуралната козметика всеки ден, автентично и повече от просто „дълбоко кожата“. Нашите добре осветени и остъклени производствени халета предлагат интересна информация за ежедневната ни работа, въпреки строгите хигиенни разпоредби. Вътрешният магазин за натурална козметика и уютно бистро ви канят да останете за малко и да се отпуснете.

ПРАКТИКАТА ПРАВИ ПЕРФЕКТ. Повече от 50 години ние обработваме най-доброто, което природата може да предложи в нашата фабрика в Обер-Графендорф и по този начин произвеждаме натурална козметика, която сега е призната за качеството си в над 40 страни по света.

ТРАДИЦИЯТА среща МОДЕРНОТО с нас, и богатството на мъдростта на предците отговаря на научната методология. Това не е противоречие за STYX Naturcosmetic, а е в основата на нашата успешна работа. В нашата вътрешна лаборатория непрекъснато се прилагат нови процеси за по-нататъшно оптимизиране на ефективността на нашите естествени активни съставки.

Въпреки това терминът „натурална козметика“ означава повече от това. Наред с продуктите, ЕКОЛОГИЧНО УСТОЙЧИВОТО ПРОИЗВОДСТВО трябва да бъде също толкова важно. Ето защо решихме да използваме възобновяема енергия в STYX. Вътрешна инсталация за отопление на дървесни стърготини, комбинирана със систематично залесяване от нашите регионални доставчици на дървесина, и изключителното използване на GREEN POWER ни позволява да произвеждаме по КЛИМАТО-НЕУТРАЛЕН начин.

РЕГИОНАЛНОСТТА наистина играе важна роля за нас. Ето защо ние набавяме по-голямата част от суровините, които използваме от нашия пряк местен район. Това ни позволи да изградим дългогодишни партньорства с местните биологични земеделски производители, на чието качество можем напълно да разчитаме. Фактът, че това свежда необходимите транспортни маршрути до минимум е още една бонус точка за нашата екологична претенция.